Omheiningen

Voordelen van een kattenomheining zijn een veilige omgeving voor uw poes, hij/zij zit veilig in de omheining valt geen buren lastig komt niet bij het verkeer,  eet geen vreemde dingen,  de deuren in huis kunnen bij mooi weer open, kortom ideaal.. 

Door de 40cm brede horizontale rand van slagvaste uv bestendige kunststof kunnen de poezen er niet overheen klimmen. terwijl u door het ontbreken van een dak geen kooi gevoel heeft. Omheiningen kunnen op div hoogtes worden gemaakt echter niet lager dan 2m in verband met springen. Vaak bouwen we luxe deuren in met loopslot en cilindersluiting zodat u van beide zijdes er makkelijk doorheen kunt lopen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van wat we zoal geplaatst hebben. 

Mocht u vragen hebben of een offerte wensen. Neem gerust contact met ons op of kom eens een keer kijken bij ons ,we hebben voorbeelden staan en natuurlijk alle verschillende materialen. Een schets met maten en een paar foto’s van de situatie is erg gemakkelijk. Maak wel even een afspraak we zijn regelmatig weg om rennen te plaatsen. 

We maken omheiningen met een rand van slagvast uv bestendig kunststof van 40cm. zo heeft u niet het gevoel in een kooi te zitten en u kunt als de omheining tegen het huis staat bij het schilderwerk en de goten.

Tevens heeft een omheining als voordeel zodra het lekker weer is kunt u de deur openzetten zonder om de katten te hoeven denken. De omheiningen kunnen zowel op bestrating als op grond geplaatst worden. De minimale hoogte is 2m

Reacties zijn gesloten.