Projecten

In Noord Holland hebben we poezenpension wel voor de poes een buitenren en binnenkooien gemaakt in het mooie Warmenhuizen de ruimte is beperkt maar we hebben alle verblijven volgends het kattenbesluit kunnen bouwen. Er is een sluis aangebracht in de buitenren waardoor er nooit een poes kan ontsnappen

zie ook http://www.welvoordepoes.info

 

 

 

ook het kattenpension www.kattenpensionheuvelland.nl in het mooie Limburg hebben we ingericht met kattenkasten en buitenrennen . Ze hebben meerdere kattenkamers en in iedere kamer hebben we een aantal kattenkooien gebouwd waardoor ieder individu zijn eigen eten krijgt en zich terug kan trekken indien nodig. Maar als de deurtjes open gaan kunnen ze samen gebruik maken van de gehele kamer. Ook hebben we 10 individuele kattenkooien van 120cm x2m x1m gebouwd voor poezen die niet bij anderen kunnen . Ook is een deel van deze kooien te koppelen middels luiken zodat ook meerdere poezen van 1 eigenaar bij elkaar geplaatst kunnen worden.

 

 

Voor de Zaanse Stichting Dierenzorg hebben we 6 kattenkasten met 36 individuele plaatsen voor verschillende kattenkamers geplaatst. Deze kattenkasten zijn gebouwd volgens de richtlijnen van het kattenbesluit en eventueel middels een tussenschuif ook nog per twee te koppelen. Bv voor een poes met kittens iedere kast staat op wielen om het schoonmaken te vergemakkelijken.

http://www.dierenzorg.net

 

Reacties zijn gesloten.